Etusivu      Opal-langasta
 

Knit with passion, knit with Opal!

 
Opal-lanka valmistetaan alusta loppuun Hechingenissä, Saksassa. Langalla on pitkät perinteet ja se tunnetaan erinomaisesta kestokyvystään. Jokainen kokoelma valmistetaan vain kerran.
 
Opal-langassa tarjolla on sekä yksivärisiä että monivärisiä lankoja. Koostumus on kaikissa sama:75 % villaa ja 25 % polyamidia. Juoksevuus 4ply:ssä on 425 metriä 100 grammassa, 6ply:ssä 420 metriä 150 grammassa ja 8ply:ssä 320 metriä 150 grammassa.
 

Vauvasta vaariin

 
Opalista on moneksi: voit neuloa siitä sekä käsin että koneella muun muassa sukkia, käsineitä, pipoja, puseroita ja huiveja.
 
Villa valikoidaan niin, että se on pehmoista iholle. Sen vuoksi Opal-lanka sopii sekä vauvalle että vaarille. Langat myös huuhdotaan huolella värjäyksen jälkeen, jotta ne ovat vapaat kemikaaleista ja väriainejäämistä.

 

Koneesta käyttöön ja käytöstä koneeseen

Opal muuttuu entistä pehmeämmäksi pesussa. Voit pestä langan koneessa 40 asteessa ilman huopumista tai värien irtoamista. Langoille tehdään kiinnityskäsittely kaksi kertaa, tämän vuoksi värien intensiteetti ja kesto ovat erinomaisia.

 

Ympäristöystävällisyys

 
Opal-langan tuotantoprosessissa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen. Esimerkiksi vedestä 90 % puhdistetaan ja käytetään uudelleen tuotantoprosessissa.

 

Vastuullisuus

 
Opal yhteistyökumppaneineen on tukenut sademetsien suojelua yli 100.000 eurolla.